Navigation

Referenser

Betongindustri

Efter att analysera Betongindustris behov kunde vi leverera en Proril Tank dräneringspump som klarar det tuffa jobbet galant.

Läs mer om Betongindustri

Fiholm

Fiholm är en samling villor samt ett stort slott där det har installerats PUMPTEK LTA-avloppssystem med centrifugala tuggerpumpar.

Läs mer om Fiholm

Gunnilse

Gunnilse är en idyllisk ort i nordvästra delen av Göteborgs kommun där man kan bo lantligt och fortfarande vara på ett bekvämt avstånd från Göteborgs stan. PUMPTEK LTA-system för avloppsvatten är installerad med centrifugala tuggerpumpar.

Läs mer om Gunnilse

Närkes Kil

Närkes Kil är en livlig by i nordvästra Örebro Kommun där avloppsföreningen har låtit installera PUMPTEK LTA-avloppssystem med centrifugala tuggerpumpar.

Läs mer om Närkes Kil

Solvik

På den nordligaste punkten av Vättern, väldigt nära strandkanten, finns en samling fastigheter som är Solvik. Här är det installerad PUMPTEK LTA-avloppssystem med centrifugala tuggerpumpar.

Läs mer om Solvik

Trulseryd

Trulseryd är en liten by i ett underbart naturskönt läge i Skurups kommun, sydvästra Skåne, där avloppsföreningen valde PUMPTEK LTA-system för att ta hand om avloppet från medlemmer i en avloppsförening.

Läs mer om Trulseryd