Navigation

Om oss

  • Vi är ett team av specialister
  • Vi utformar och skapar innovativa helhetslösningar
  • Vi brinner för det effektiva alternativet

Innovation belönar

Alla får det bättre genom ständig innovation.

  • Slutkunden belönas med ny teknik och förbättrad prestanda
  • Installatören belönas med snabb installation och lojalt samarbete
  • Distributören belönas med spännande nischprodukter och nyheter
  • ScandiaPUMPS belönas med kundlojalitet och gott samarbete mellan alla parter

Därför tror vi på innovation, och satsar alla våra resurser på att belöna alla intressenter.

Framtid

ScandiaPUMPS är din självklara partner för en hållbar framtid. Tillsammans kan vi påverka miljön positivt och spara på naturresurserna. Vi satsar på att bearbeta våra produkter med syfte att göra installationsprocessen smidigare och öka användbarheten. Vi vill att du ska kunna koncentrera dig på dina prioriteter. Vi vill helt enkelt hjälpa dig att arbeta mer effektivt. Vi tror att detta är fullt möjligt med hjälp av innovativt tänkande och positiva insatser.

Tankeväckande innovation

Om du gör det du alltid har gjort, kommer du alltid att få de resultat du alltid har fått. Att alltid leta efter nya sätt att pumpa vatten ligger i vår kultur av ständig förbättring. Internt blir teammedlemmarna uppmuntrade att tänka utanför ramarna, inom områden såsom deras nuvarande arbetsmiljö, produktförbättringar och personlig investering.

Hållbara principer

Tekniken ändras fortare än vi hinner lära oss, mer måste bli utfört på allt kortare tid. Din farfar drömde aldrig om att kunna göra en banköverföring i mobilen eller att kunna delta i en videochatt med någon på andra sidan jorden. Förändringar för med sig nya utmaningar. Därför tycker vi det är viktigt att ha sunda grundläggande principer som aldrig kan eller behöver ändras. Principer på vilka man kan basera alla sina beslut.

Öppenhet

Vi är öppna. Öppna vad gäller våra beslut. Öppna när du träffar oss personligen. Vi försöker inte dölja det vi håller på med.

Hjälpsamhet

Vi är tjänstvilliga. När det oväntade blir aktuellt. När du behöver förståelse som mest och en företagspartner som är beredd att ge det lilla extra.

Glädje

Det låter enkelt, men det är sant. När man har starkt förtroende och brinner för allt man gör, är det lätt att vara glad. Vi vill att du ska må bättre, att din dag ska bli soligare när du har att göra med oss.